Vodomere i strujomere sami očitajte

NOVA VAROŠ – Komunalno preduzeće “3. septembar” iz Nove Varoši i “Elektroprivreda Srbije” pozivaju građane da sami očitaju svoja brojila i da stanje utroška vode i struje u martu dostave ovim preduzećima. Potrošnja će se očitavati na ovaj način sve dok traje vanredno stanje zbog epidemije koju je izazvao virus korona.

U Komunalnom preduzeću kažu da se apel odnosi na individualne potrošače, a da će vodomere u zajedničkim šahtama očitati radnici vodovoda.

Stanje vodomera meštani Nove Varoši mogu javiti na broj telefona 033 62 840 ili na email 3.septembar@gmail.com, kako bi bile urađene fakture za isporuku vode. Građani koji nisu u mogućnosti da očitaju vodomere potrošnja će biti izvršena po prosečnoj potrošnji.

Korisnici usluga JP „Elektroprivreda Srbije“ potošnju struje mogu prijaviti na dva načina – jedan je da stanje i broj brojila, kao i datum očitavanja, istaknu na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, a druga mogućnost je da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Potrošači iz opštine Nova Varoš, očitano stanje sa svojih brojila mogu prijaviti lokalnoj ‘Elektrodistribuciji’ na broj 033 61 569, svakog radnog dana od 7 do 13 časova.

Varoške novine

You may also like...