Vikend zabave na vodi

ZLATIBORSKI OKRUG – Discover Serbia sa partnerima iz Zlatiborskog okruga, organizuje jedinu zabavno adrenalinsku manifestaciju. Održava se od 21.avgusta do 23. avgusta.

Prvog dana 21. avgusta održaće se Igre bez granica na Ribničkom jezeru na Zlatiboru. Obezbeđeni su brojni sadržaji na vodi: kajaci, kanui, mono sup daske, sup daske za 4 osobe, rafting čamci, brojni rekviziti na naduvavanje, a ekipe broje po 5 članova, i moguće su prijave na samom jezeru. Početak je u 13h. Samo za ovu manifestaciju biće postavljen ponton na plaži ispod međustanice „Gold Gondole“

Drugog dana 22. avgusta održaće se Rafting Limom.Okupljanje učesnika je u Rafting kampu „Discover Serbia“ u Brodarevu u 11h.Obezbeđeni su profesionalni čamci i oprema za Rafting, kao i skiperi. Za vreme spuštanja Limom praviće se nekoliko pauza na zanimljivim lokacijama.Cena Raftinga Limom je 3.000 dinara.

Trećeg dana 23.avgusta „Volim ekspedicije“ održaće se Regata Zlatarskim jezerom sa početkom u 11h, ispred Vizitor centra na Kokinom brodu. Za katamaran koji je pogonsko vozilo biće zakačeni rafting čamci, koji će se kretati dozvoljenim delovima jezera. Za vreme regate praviće se pauze za kupanje, a na katamaranu i čamcima biće obezbeđena muzika. Cena Regate Zlatarskim jezerom je 1.000 dinara.

Značaj „Volim ekspedicije“ je u očuvanju životne sredine, korišćenju motora na električni pogon, ili kajaka i kanua.Manifestaciju podržava Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, mreža SWG, kompanije VoLim i Jaffa.

Prijavljivanje učesnika za „VoLim ekskpediciju“ na broj telefona: 0644239157

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.