Vesnić i Modriča na BG CAR SHOW 2014.

UŽICE-Za nešto više od mesec dana trkom u Francuskoj započinje ovogodišnji Evropski kup turing automobila. Takmičenje se zatim seli za Slovačku, Austriju, Belgiju da bi se konačni pobednik znao u septembru nakon trke u Italiji. Destinacije, nažalost, predaleko za većinu domaćih ljubitelja automobila i automobilizma. Vođeni ovom činjenicom Rafinerija ulja Modriča i ASK Sport Auto Vesnić iskoristiće predstojeći BG Car Show 2014. da široj javnosti predstave novi zajednički projekat kao i novo takmičarsko „oružje“ aktuelnog Šampiona centralne Evrope, Milovana Mikice Vesnića.

mikica auto 1

Na štandu Rafinerije ulja Modriča u Hali 2 Beogradskog sajma počev od 14. do 23. marta svi zainteresovani moći će uživo da vide vrhunski bolid BMW 320si S2000 WTCC, automobil sa kojim će Vesnić u sezoni 2014. braniti boje Srbije na prestižnom takmičenju koje se održava pod pokroviteljstvom Svetske automobilističke federacije (FIA) i organizacionom palicom TV giganta Eurosporta. Pod kupolama Sajma, u petak 21.marta, biće održana i konferencija za novinare na kojoj će Modriča predstaviti novi brend ulja , ali i potpisati novi sponzorski ugovor sa Milovanom Mikicom Vesnićem. Time će uspešna saradnja ući i u drugu deceniju postojanja.
„Pred nama je teška godina i jedan, u ovom trenutku, možda i preveliki poduhvat. Da sa nama nisu kompanije kao što je Rafinerija ulja Modriča planovi bi ostali samo pusti snovi. Nakon nastupa u Renault Clio V6 KUP-u početkom 2000-te Rafinerija i ASK Sport Auto Vesnić ponovo će biti zajedno na internacionalnoj sceni ali sada dosta iskusniji i zreliji. Plasman u prva tri za debitantsku godinu u ETCC seriji bio bi potpuno zadovoljavajući rezultat. U svakom slučaju moj tim i ja daćemo sve od sebe da opravdamo ukazano poverenje. Ovu priliku ću posebno iskoristiti da pozovem sve ljubitelje automobila i auto-sporta da posete naš štand, da pogledaju automobil, proizvode rafinerije i da se upoznamo lično. Podrška svakog čoveka pojedinačno značiće nam puno u borbi sa evropskom elitom“,  poručio je Vesnić.
Saradnja Milovana Mikice Vesnića i Rafinerije ulja Modriča datira još od početka njegove karijere, 1994. godine, dok je njegov otac, legendarni Milun Vesnić, boje Optime branio još od davne 1988. godine. Sasvim je logično što se prezime Vesnić po prirodi stvari povezuje sa Modričom i obrnuto. Nestro group kao novi vlasnik kompanije prepoznao je tradiciju, uspeh i povezanost porodice Vesnić i Rafinerije ulja Modriča i najavio da će i u budućnosti podržavati ono što brend kompanije čini jakim i prepoznatljivim kako u Srbiji, tako i u regionu i Evropi.
 Takmičarski automobil Milovana Mikice Vesnića biće jedna od glavnih zvezda i atrakcija BG Car Show-a koji se održava u Beogradu 14.-23. marta 2014. godine. 
Vesnić auto

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.