Užice raspisalo poziv za sufinansiranje vantelesne oplodnje

UŽICE-Grad Užice raspisao je danas prvi Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2024. godini, za 6 parova, u iznosu od 200.000 dinara neto, po paru.

Foto.ZooMUE

Pravo učešća imaju svi zainteresovani parovi koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji grada Užica, najmanje dve godine neprekidno pre datuma objavljivanja javnog poziva.Sredstva na ime sufinansiranja troškova vantelesne oplodnje mogu se dodeliti istom paru samo jednom.Izuzetno, sredstva se mogu dodeliti paru koji je već koristio finansijsku podršku grada za postupak vantelesne oplodnje, ukoliko se na javni poziv grada za sufinansiranje troškova postupka vantelesne oplodnje nije prijavio broj parova predviđen pozivom.

U slučaju da se na javni poziv grada za sufinansiranje troškova postupka vantelesne oplodnje, nije prijavio broj parova predviđen pozivom, Komisija može predložiti da se sredstva za sufinasiranje troškova vantelesne oplodnje, odobre paru posle rođenja prvog deteta, ukoliko je za rođenje narednog deteta potrebna biomedicinski potpomognuta oplodnja.

Obrazac prijave može se preuzeti u pisarnici gradske uprave (broj 12) i na zvaničnoj internet stranici Grada Užica www.uzice.rs

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.