Užice protiv nasilja traži smenu Vladimira Sinđelića

UŽICE-Organizacioni odbor protesta “Užice protiv nasilja“, najavio je novi skup koji će se održati 1.juna na platou ispred Gradske kuće s početkom u 19.30 časova u znak protesta zbog odbijanja vlasti, da izađe u susret zahtevima građana.

Foto.SSP Užice

„Umesto smirivanja situacije, vlast zaoštrava uzavrelu atmosferu i organizuje besmisleni kontramiting prisiljavajući ljude, da pod pretnjom otkaza, idu u Beograd na pir jednog čoveka, besumučno pri tom trošeći državne resurse i novac svih građana Srbije.

U smislu navedenog pored podrške generalnim zahtevima protesta Srbija protiv nasilja, dodajemo i zahtev i tražimo hitnu smenu Vladimira Sinđelića, člana Gradskog veća zaduženog za rad mesnih zajednica, zbog brutalnog i nasilnog pritiska na zaposlene, upravnike i direktore javnih preduzeća i ustanova u cilju obezbeđivanja kvota za kontramiting SNSa u Beogradu.
Kao što vidimo i na lokalnom i na nacionalnom nivou promocija nasilja od strane vlasti se nastavlja, targetiraju se ljudi, preko trbuhozboraca se crtaju mete na čelu opozicionim liderima i javnim ličnostima koje su stale na stranu naroda.
Srce Užica je uvek bilo na pravoj strani, zato dođite da tokom mirnog protesta i protesne šetnje pokažemo da Srbija ima drugo, pristojno lice i da se vladavini primitivizma, nasilja i diktaturi bliži kraj“, navodi se u saopštenju Organizacionog odbora protesta “Užice protiv nasilja”.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.