Užice protiv nasilja- 24. protest u četvrtak

UŽICE-Dvadeset četvrti skup “Užice protiv nasilja“ održaće se u četvrtak 19.oktobra u 19 časova na platou ispred Gradske kuće, u znak protesta zbog odbijanja vlasti, da izađe u susret opravdanim zahtevima građana,navodi se u saopštenju Organizacionog odbora protesta.

Protest u Užicu
Foto: Nenad Kovačević

„Svedoci smo da i posle šest meseci upornih protesta nezadovoljnih i revoltiranih građana vlast i dalje ignoriše naše opravdane zahteve i da ih neće ispuniti. U isto vreme nasilje eskalira na svim nivoima, a situacija u društvu postaje sve teža iz dana u dan i zato i nećemo odustati i mirno posmatrati potpuno propast oko nas. Približavaju se i izbori zakazani za 17. decembar, pa ovom prilikom pozivamo građane da nam se odazovu kao kontrolori u što većem broju, jer svi znamo ko su nam protivnici i na kakve su neregularnosti spemni, da bi se na svaki način ne birajući sredstva, održali na vlasti i nastavili politiku koja nas vodi u potpuni sunovrat i udaljava od civilizacije i dostojanstvenog života. Napominjemo da bi i usvajanje novih medijskih zakona na čemu vlast inisistira bio siguran znak da smo zakoračili u diktaturu.
Zato još jednom apelujemo na svest građana, jer samo naša svest, brojnost, upornost i volja mogu dovesti do promena, jedini način da ih pobedimo jesu predstojeći izbori“ ,navodi se u saopštenju Organizacioni odbor protesta “Užice protiv nasilja”.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.