Užice: Planule koverte za nagradnu igru

UŽICE-U Poštama u Užicu do podne je podeljeno svih 4.500 besplatnih koverata za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi.“

Pomama za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ navela je Užičane da od ranog jutra okupiraju poštanske ispostave i naprave gužve ispred šaltera.

„Za samo par sati podelili smo 2.000 koverata, uzimali su ih i stari i mladi. Među onima koji su zakasnili bilo je revoltiranih koji su mislili da će se koverte deliti samo danas“, rečeno je u pošti u centru grada listu „Alo.“

Užičanin Sreten Cvijović je prvog dana podele koverata hteo da pošalje hrpu fiskalnih računa i pokuša da „naplati lojalnost legalnoj ekonomiji.“

„Danas sam zakasnio, kažu sve podeljeno, sutra ću da dođem ranije. Rekla mi je službenica da sutra stiže novi kontigent koverata“, kaže on.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ zvanično je počelo danas. Građani mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili izvoda (slipova) izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Računi i slipovi se šalju isključivo u kovertama koje se besplatno preuzimaju u Poštama Srbije i njihovo slanje je besplatno, odnosno ne naplaćuje sei poštarina.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke – ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontatk telefon radi lakše komunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen.

Alo

You may also like...