Užice omogućilo besplatan odmor za decu iz Leposavića (VIDEO)

ZLATIBOR- U dečjem odmaralištu Golija na Zlatiboru boravi 40 dece sa Kosova i Metohije.Oni se nalaze na sedmodnevnom besplatnom odmoru koji im je omogućio grad Užice.Njih je danas posetila gradonačelnica Jelena Raković Radivojević.

„Ovo je poklon grada deci sa Kosova i Metohije.Nadamo se da će im prijati boravak na Zlatiboru,da će poneti lepe uspomene odavde i da će ponovo doći.Želim da se zahvalim opštini Čajetina koja se odrekla boravišne takse i omogućila besplatnu vožnju ovoj deci zlatiborskom gondolom“ ,rekla je gradonačelnica Užica.

Miodrag Radovanović ,član Crkvenog odbora iz Kamenice istakao je da su deca koja borave na Zlatiboru iz opštine Leposavić i da se ovde osećaju veoma lepo i bezbedno,kao i da su gotovi svi po prvi put na ovoj planini.

Direktor Ustanove dečje odmaralište Zlatibor Vladan Cuparić izrazio je zadovoljstvo što je Golija opet u prilici da ugosti decu sa Kosova i Metohije.

„Osećamo potrebu da izađemo u susret toj deci u saradnji sa gradom Užicem,a ovog leta ćemo i u našem odmaralištu u Bečićima ugostiti veću grupu dece sa Kosova i Metohije,tako da se nadam da će im ovo leto proći uz lepe uspomene“ ,istakao je Cuparić.

Gradonačelnica Užica primila je i zahvalnicu Crkvenog odbora iz Kamenice za sve što grad čini za Srbe sa Kosova i Metohije poslednjih godina.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.