Užičanin prokrijumčario 653 tablete ekstazija u Crnu Goru

BUDVA – Službenici Odseka za borbu protiv droge uhapsili su u Budvi dvadesetpetogodišnjeg M.P. iz Užica kod koga su pronašli i oduzeli 653 tablete ekstazija.

Naime, službenici Centra bezbednosti Budva su juče u naselju Lazi u Budvi kontrolisali dva lica, M.S. iz Užica i R.Č. iz Vrbasa i prilikom pregleda stana koji su koristili, pronašli i oduzeli MDMA, tablete ekstazija.

O pronalasku droge obavešteni su službenici Odseka za borbu protiv droge koji su utvrdili identitet još dva lica koja su koristila stan, M.P. iz Užica i N.K. iz Pljevalja, kao i to da tablete ekstazija pripadaju M.P.

O događaju je upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, budući da se sumnja da je M.P. prokrijumčario ekstrazi iz Srbije, te je stoga za krivično delo koje je izvršeno u ovom slučaju nadležno navedeno tužilaštvo.

M.P. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Telegraf

You may also like...