Usvojen plan rada STC Zlatibor i TO regije Zapadna Srbija

ČAJETINA – Odbornici Skupštine opštine Čajetina usvojili su Predloge rešenja o davanju saglasnosti na Planove rada sa finansijskim planovima za 2020. godinu Sportsko turističkog centra Zlatibor i Turističke organizacije regija Zapadne Srbije.

„Usvojili smo Plan rada naše hale na Zlatiboru koju smo pre godinu dana kupili od slovenačkog stečajnog suda. Mi ulažemo značajna sredstva u nju i vrlo nam je važno da profunkcioniše sa ciljem da u nju dolaze ekipe iz zemlje i inostranstva na pripreme. Smanjujemo troškove grejanja hale, a uskoro ćemo krenuti u rekonstrukciju i zamenu parketa tako da će hala biti opremljena po najsavremenijim sportskim standardima. Iz tog razloga očekujemo veliki broj gostiju iz sveta sporta koji će doći da treniraju na Zlatiboru. Nadamo se da ćemo to u toku godine ostvariti“, kaže Miloje Rajović, predsednik  SO Čajetina.

Opština Čajetina će preko Turističke organizacije Regija Zapadne Srbije, a uz podršku Ministarstva turizma, realizovati projekat koji se tiče Stopića pećine. Danas je usvojen i  Predlog rešenja o razrešenju i  imenovanju predsednika i članova Opštinske izborne komisije opštine Čajetina.

„Imamo osam članova opštinske Izborne komisije, a pored njih će raditi i jedno telo sa republičkog nivoa, tako da se nadam da će u njihovom zajedničkom radu sve biti u redu i da će se izbori, kao i prethodnih godina, sprovesti na kulturan, dostojanstven i dobar način“, dodao je Rajović.

Oko 20 tačaka 45. sednice odnosio se na rešavanje imovinskih odnosa, a ticao se doparcelacije i kupovine građevinskog zemljišta na Zlatiboru.

Zlatiborpress

You may also like...