Ustati posle pada (VIDEO)

IVANJICA – Posle poraza od Sinđelića Javor Matis je u zaostatku za vodećim TSK-om tri boda, i prvo mesto koje bi dalo određenu prednost u predstojećem plej ofu polako izmiče.

Sinđelić je uspeo da nanese prvi poraz Javor Matisu  u prolećnom delu prvenstva i tako ih smesti na drugo mesto iza TSK. Očigledno je da igrači Javor Matisa nisu bili na nivou koji zahteva ovakva utakmica, a može se reći i da su se neke stvari jednostavno desile. Milovan Milović smatra da je ovo samo prolazna faza i da sada treba krenuti u novu seriju. Utakmice idu veoma brzo, ređaju se jedna za drugom i treba ispratiti takav ritam. Već u sredu na programu je naredno kolo u kom će rival biti Zlatibor, ekipa koja u šest odigranih kola ima pet poraza i jednu pobedu, koja je umnogome promenila igrčaki kadar, ali zahvaljujući odličnim rezultatima u jesenjem delu i dalje se nalazi u samom vrhu Prve lige. Jasno je da neće biti nimalo lako osvojiti nova tri boda, da će morati da se uloži maksimum truda ukoliko se želi maksimalan učinak.

Petković je pored Markovića najbolji strelac ekipe i Prve lige ali protiv Sinđelića je bio lišen pomoći svog saigrača jer najefikasniji igrač nije nastupio na ovom meču zbog žutih kartona. Sada se vraća u tim i ponovo će u tandemu jurišati na protivničke mreže. Zlatibor je po rečima Petkovića dobra ekipa bez obzira na rezultate u prolećnom delu prvenstva, sigurno će tražiti svoju šansu, a na njemu i njegovim saigračima je da im tu priliku ne pruže. Poraz od Sinđelića boli ali život ide dalje i treba se okrenuti utakmicama koje slede.

Svi osim Krnića koji ima reprezentativne obaveze biće na raspolaganju Tufegdžiću i Miloviću, tako da treba očekivati najjači sastav Javor Matisa. Utakmicu sudi Dejan Gligorović a pomažu mu Nenad Radoičić i Milan Pašajlić. Utakmica se igra u sredu, 27. marta na stadionu Javor Matisa sa početkom u 15 sati.

You may also like...