Uspešna promocija Zlatibora u Jekaterinburgu

JEKATERINBURG – U Jekaterinburgu, gradu u centralnoj Rusiji i administrativnom središtu Sverdlovske oblasti, direktor TO „Zlatibor“ Arsen Đurić je uspešno predstavio turistčku ponudu Zlatibora pred predstavnicima 17 turističkih agencija. Prisutni su pokazali veliku zainteresovanost za dolazak gostiju iz Jekaterinburga na Zlatibor.

Pored prezentacije, direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ je imao sastanak sa Olgom Simonovom, predstavnikom Ministarstva sporta i turizma Sverdlovske oblasti i Antonom Vladimirovičem Potapovim, direktorom turističke agencije „Evroport“, najveće u Ekaterinburgu i jedne od većih u Ruskoj Federaciji. Na sastanku su dogovoreni programi boravka ruskih turista na Zlatiboru, odnosno Srbiji. U pitanju su petodnevni, sedmodnevni i desetodnevni aranžmani. Pored boravka na Zlatiboru u programu su predviđeni obilasci manastira, kao i poseta Beogradu i Novom Sadu.
U Jekaterinburgu je dogovorena i promotivna tura, koja podrazumeva dolazak predstavnika turističkih agencija na Zlatibor krajem novembra, kada će se oni direktno upoznati sa smeštajnim kapacitetima, sportskim sadržajima, zdravstvenom ponudom i ostalim turističkim potencijalima destinacije Zlatibor. Na promotivnoj turi planirano je da se potpiše Ugovor o saradnji, nakon koga će krenuti prvi turisti iz Jekaterinburga na Zlatibor.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.