Uspešna promocija Nušićijade (video)

BEOGRAD – Originalna promocija festivala Nušićijada na beogradskom Sajmu turizma izazvala je veliko interesovanje prisutnih. Kostimirani volonteri na prefinjen i jedinstven način dočarali su deo atmosfere ivanjičkog pranika humora i veselja koji se ove godine održava od 25. do 27. avgusta , dok je predstavljanje festivala bilo obeleženo uobičajenom vedrinom.

Nakon uvodne reči Miloja Ostojića kao domaćina ivanjičke promocije, prisutnima se obratio Milan Milosavljević, glumac u ulozi Branislava Nušića. Ivanjički Nušić podsetio je okupljene na prošlogodišnja premošćavanja, i najavio narednu Nušićijadu koja će obeležavati pola veka od začetka ivanjičkog praznika humora, vedrine i radosti. Podsetivši i na sve velikane koji su učestvovali u građenju starih Nušićijada poput Soje Jovanović, Novaka Novaka, Miomira Denića, itd, reč je dao novinaru i humoristi Zoran Kesić, prijatelju Nušićijade koji ovom današnjem prazniku daje dodatni značaj.

  • „To  gospodstvo i poštovanje i starih i mladih koje sam dožeiveo dolazeći prvi put na Nušićijadu vraća me u Ivanjicu iz godine u godinu zajedno sa prijateljima iz Njuz neta sa kojima radim emisiju 24 minuta. U tri dana trajanja festivala napunimo baterije za našu novu sezonu,“ rekao je Kesić, a onda u sopstvenom i nušićevskom stilu dodao: „Nušićijada je moj daleko najomiljeniji festival u Srbiji. Želim mu puno sreće, dobrog zdravlja, a ako Bog da i neka parica da kapne od resornog ministarstva”.

Promotivni film o prošlogodišnjoj  Nušićijadi prikazan tokom prezentacije ponovo je skrenuo pažnju velikog broja posetilaca sajma, zajedno sa publikacijom koja priča priču o prošlom festivalu i najavljuje naredni.

IL-nusicijada-sajam-volonteri-i-ostali Uspešna promocija Nušićijade na Sajmu turizma u Beogradu

Sa sajma je, kako kroz predstavljanje i promo materijal, tako i kroz medije čije interesovanje ne jenjava, poručeno da i ove godine valja biti viđen za Ivanjicu.

 

You may also like...