Uhapšen Užičanin koji je automobilom pokosio devojku, a zatim pobegao sa lica mesta

UŽICE-Užičanin S. M. (45) uhapšen je sinoć pod sumnjom da je u nedelju uveče automobilom udario i teško povredio Milenu Obućinu (28), a zatim pobegao sa lica mesta.

Umalo kobni udes dogodio se pre tri noći u Vojvođanskoj ulici u Užicu, kada je autobomil pokosio devojku koja je od siline udara poletela nekoliko metara uvis, a zatim pala na asfalt.

 Milena Obućina zadobila je prelom lobanje i potkolenične kosti posle čega je hospitalizovana u Kliničkom centru u Beogradu, odakle je sinoć vraćena u Užice. Njen život, kažu lekari, nije ugrožen.

Trenutak kada je automobil udario devojku video je jedan bračni par koji je i pozvao policiju i hitnu pomoć, ali zbog mraka u ulici i brzine kojim se kretalo vozilo nije mogao da da preciznije podatke o kom vozilu se radi.

Posle tri dana operativnog rada, tokom koji se vinovnik udesa skirvao, policija je danas saslušala nekoliko Užičana i osumnjičila S. K. kome je određeno zadržavanje. Vozača koji je umakao pošto je oborio Milenu Obućinu odali su plastični delovi automobila koji su pronađeni na mestu udesa.

Uz krivične prijave za teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi biće predat Osnovnom tužilaštvu u Užicu.

Blic

You may also like...