U Staparima novih 2,4 kilometra asfalta

UŽICE-Javno komunalno preduzeće Niskogradnja trenutno radi asfaltiranje puteva na četiri lokacije. Što se tiče seoskih područja rade u Karanu, Zlakusi i Staparima, a u gradu rade u Ulici Mališe Atanackovića. Uz to, rade i na izdizanju šahti u ulicama Nikole Pašića i Nemanjinoj nakon čega će užički Putevi te ulice asfaltirati.

U Staparima u zaseoku Mojkovci gde se završava asfaltiranje kraka dugačkog 250 metara u proteklim nedeljama urađeno 10 putnih pravaca u ovoj mesnoj zajednici ukupne dužine 2,4 km. Vrednost tih radova koje su zajednički finansirali grad i meštani je oko 10 miliona dinara.

„Osim toga u Staparima je rekonstruisana i glavna saobraćajnica Jasike-Sinjevac i Stapari – Divljačka stena za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 9 miliona dinara. O trošku grada sanirana je vodovodna trafo stanica koja je izgorela usled udara groma, ali i renovirana mesna kancelarija, tako da je od početka godine u Stapare investirano preko 20 miliona dinara“, rekao je član Gradskog veća Vladimir Sinđelić prilikom obilaska radova.

You may also like...