U Priboju sve spremno za početak Sportskih igara mladih (VIDEO)

PRIBOJ – Opštna Priboj i Dunav osiguranje i Sportske igre mladih Srbije ulaze u završne pripreme Svečanog otvaranja Igara zakazanog za petak 19.jun na trgu FAP-a u 19 časova.

Priboju je ove godine pripala čast da bude domaćin otvarnja ove najveće evropske manifestacija amaterskog sporta a ujedno to će biti i najveći sportsko-turističko-promotivni događaj koji ćebiti organiziovan u  Priboj  ove godine.

„Priboj će po prvi put biti domaćin i tri državna prvenstva u trci na 60 metara, u malom fudbalu i igri između dve  vatre koje će otpočeti u petak  u 13 časova,“rekao je  predsednik Sportskog saveza Priboja  Filip Komarica.

Za svečano otvaranje najavljen je spektakularan program, najavljuje predsednica Sportskih igara mladih Ivana Jovanović.

“ Planirani su  koncerti Dejana  Petrovića  Big benda i Leksington benda kao i specijalno iznenađenje i vatromet povodom sedmog rođendana Sportskih igara mladih Srbije“,istakla je Jovanovićeva.

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, nakon Priboja obići će još 35 gradova i mesta, a u toku su onlajn prijave učesnika uz sve  veće interesovanje mladih za svih 10 disciplina u okviru SIM-a.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.