U Priboju počele 55. MOSI (VIDEO)

PRIBOJ- 55.MOSI svečano je danas otvorio   košarkaški reprezentativac  Pribojac Marko Gudurić,koji je svim učesnicima poželeo puno uspeha na ovoj najvećoj amaterskoj sportskoj manifestaciji na Balkanu.Na ovogodišnjim igrama učestvuje 2100 sportista sa područja jugozapadne Srbije,severa Crne Gore i BIH.

U rekonstrukciju sportskih objekata domaćini iz Priboja uložili su 200 miliona dinara,a za najbolje pripremili gotovo hiljadu medalja.Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović istakao je da su MOSI više od sportskih dešavanja.

„To je druženje i promocija pravih vrednosti.Priboj je u organizaciju uz pomoć Vlade Srbije uložio 200 miliona dinara i sve ono što je urađeno ostaje građanima i sportistima Priboja“,rekao je Rvović.

„Što se tiče samih MOSI, tu imamo 15 takmičenja,15 različitih disciplina,sve muške discipline su zastupljene, s tim što je u ženskoj konkurenciji zastupljeno 11 disciplina“, rekao je predsednik Sportskog saveza Priboja Filip   Komarica.

MOSI traju četri dana a pored sportskih nadmetanja svako veče održavaćer se i koncerti.Na Gradskom trgu nastupiće Sergej Ćetković,Leksington bend,Dženan Lončarević i Halid Bešlić.

 

 

You may also like...