U Novoj Varoši verifikovane dve liste za lokalne izbore

NOVA VAROŠ – Opštinska izborna komisija verifikovala je listu „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ za lokalne izbore u Novoj Varoši. Na njoj je 27 odborničkih kandidata, a prvi na listi je privatni preduzetnik Vojko Purić, vlasnik preduzeća „Složna braća“.

sps nova varoš
foto: Varoške novine

Listu socijalista koja će biti pod rednim brojem dva na glasačkom listiću, svojim potpisom podržalo je 250 građana.

„Očekujemo dobar rezultat i da budemo deo nove opštinske vlasti. Učinićemo sve da mlade zadržimo u zavičaju, jer bez toga je Nova Varoš osuđena na propast“, kazao je Purić.

Srpska napredna stranka prva je, još u petak, predala listu za lokalne izbore u Novoj Varoši. Na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ je 27 kandidata za odbornike, a naprednjaci će na predstojeće izbore na lokalu nastupiti pod brojem 1 u koaliciji sa Grupom građana „Novi ljudi za Novu Varoš“, Sandžačkom demokratskom partijom i Pokretom socijalista.

sns
foto; Varoške novine

Nosilac liste je Radosav Vasiljević, aktuelni predsednik opštine Nova Varoš, a u rekordnom roku, za nepuna tri sata, listu je podržalo 300 Novovarošana.

„U proteklom periodu mi smo kao partneri u vlasti već zauzeli čvrst kurs razvoja i pozitivni rezultati su vidljivi na svim poljima. Nadamo se da će građani na izborima znati da vrednuju takav učinak i zato, uz uvažavanje predstavnika drugih izbornih lista, očekujemo ubedljivu pobedu i apsolutnu većinu u skupštinskim klupama“, kazao je za „Varoške novine“ Vasiljević.

Varoške novine, ZOOM UE

You may also like...