Turistička razglednica hotela na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR-Turistička organizacija Zatibor je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija snimila novi promotivni film o smeštajnim kapacitetima na Zlatiboru.

Film pod nazivom „Turistička razglednica hotela na Zlatiboru“ je jedna u nizu promotivnih aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor, koja nastoji da javnosti što bolje prezentuje turističku ponudu planine, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Film je pored srpskog, snimljen na engleskom, ruskom i kineskom jeziku.

Film prikazuje deset različitih smeštajnih objekata sa ciljem da se smeštajna ponuda Zlatibora približi potencijalnim gostima i da svako od njih odabere, prema sopstvenom afinitetu hotel koji mu najviše odgovara.

Na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor objavljeno je i deset kratkih promotivnih filmova o hotelima koji su uzeli učešće u ovom projektu. Promocija smeštajnih kapaciteta se ovim ne završava, već se u narednom periodu nastavlja sa snimanjem filmova o seoskim domaćinstvima, koja su ovog leta bila izuzetno popularna, a putem društvenih mreža, sajta i drugih promotivnih kanala promovisaće se i ostali registrovani smeštajni kapaciteti na Zlatiboru,saopšteno je iz TO Zlatibor.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.