Turistička konferencija Zapadna Srbija na Zlataru (VIDEO)

ZLATAR – Treća Turistička konferencija Zapadna Srbija održava se na Zlataru sa fokusom na upravljanje turističkom destinacijom i razvojem turističkih proizvoda uz primere dobre praske iz inostranstva.

Konferenciji pored domaćih turističkih poselnika prisustvuju i predstavnici Istarske razvojne agencije, Turističke zajednice Umag, kao i turistički poslenici iz Crne Gore.

Direktorka TO Srbija Marija Labović je navela da rezultati do oktobra 2019. godine kažu da je u odnosu na isti period prošle godine zabeležen rast turističkih dolazaka i noćenja.

„Zapadna Srbija je jako važna za turizam Srbije, naročito kada se govori o bogatstvu turističke ponude koju ova regija ima, ali i po rezultatima koje ostvaruje svake godine. Takođe, saradnja TO Regija Zapadna Srbija sa TO Srbije je jako dobra što je veoma bitno, jer zajedničkim ulaganjima postižemo bolje rezultate, tako i naš glas može dalje da se čuje”, navela je Labović.

Konferencija se održava u organizaciji TO regije Zapadna Srbija, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telokomunikacija.

PPmedia, ZooMUE

You may also like...