Turbo servis tradicija duga 30 godina

UŽICE-Turbo servis Užice je lider na tržištu u servisu i prodaji turbokompresora, visokoventilarora i pumpi za vodu na teritoriji Srbije i zemalja bivše Jugoslavije.

 

turbo servisTurbo servis radi već 30 godina.Svoju poziciju na tržištu održavaju stalnim usavršavanjem kadrova,primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže, sve u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2008.
Kvalitet je dokazan mnogobrojnim sertifikatima, zastupništvima vodećih proizvođača turbokompresora i visokoventilatora, kao i velikim brojem zadovoljnih kupaca.Stalni napredak Turbo servis sprovodi kroz obuke 45-toro zaposlenih, investiranjem u opremu i tehnologiju, sve u cilju povećanja kvaliteta proizvoda.
U Turbo servisu remontuju sve tipove turbokompresora za motore sa unutrašnjim sagorevanjem za putnička vozila,kamione,građevinske i poljoprivredne mašine,industrijske i brodske motore.Remont turbokompresora se obavlja za 3 sata.Veliki broj remontovanih turbokompresora u predstavništvima i magacinu u Užicu omogućava zamenu starog za remontovani ili novi turbokompresor bez čekanja.
Turbokompresore i sve delove iz svog prodajno servisnog programa Turbo servis šalje brzom poštom,kurirskim službama i autobuskim linijama u sva mesta u Srbiji i zemljama u okruženju.Garancija Turbo servisa za sve remontovane turbokompresore je 12 meseci.
Kao uvoznik i ekskluzivni distributer vodećih svetskih proizvođača Borg Warner,Holset,MHI i BEHR Turbo servis na lageru ima širok asortiman novih delova pomenutih proizvođača za motore putničkog i teretnog programa , po sistemu zamene staro za novo.Turbo servis je prvi u istočnoj Evropi investirao u opremu za ispitivanje kalibrcije turbokompresora sa promenljivom geometrijom najnovije generacije.
Opremljenost servisa i snabdevenost magacina podržanog savremeniminformacionim sistemom omogućavaju brzo i fleksibilno reagovanje na sve zahteve korisnika uz garanciju i prihvatljive cene.
Turbo servis će od 14.-23.marta učestvovati na Sajmu automobila u Beogradu gde će predstaviti svoju ponudu.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.