Tradicionalni prijem za privrednike u Gradskoj kući (VIDEO)

UŽICE-Sa željom da u Novoj godini pre svega epidemiološka situacija bude bolja gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević pozdravila je užičke privrednike i čestitala im predstojeće praznike. Posebno je istakla želju i volju gradskog rukovodstva da u skladu sa mogućnostima podrži dalji razvoj svih privrednih subjekata koji posluju na teritoriji grada Užica.

“Ovlašćenja lokalne samouprave kada je privreda u pitanju nisu velika,ali se trudimo da u svakom segmentu budemo podrška privrednicima,svesni da svako novo radno mesto u realnom sektoru doprinosi ekonomskom prosperitetu i stvaranju uslova za bolji život građana.Ubrzano se rešavaju problemi vezani za saobraćajnu infrastrukturu,auto-put dolazi do Požege,u planu je izgradnja novih saobraćajnica i verujemo da će sve to pokrenuti nove investicije u našem kraju”,rekla je gradonačelnica Užica.

Okupljenim privrednicima obratio se i Slobodan Kuzmanović, član Gradskog veća za privredu podsetivši da grad čini maksimalne napore kako bi izašao u susret privrednicima i pružio podršku u rešavanju problema sa kojima se suočavaju. Kuzmanović je pozvao privrednike da i tokom 2022. godine učestvuju u radu Saveta za privredu i svojim prelozima, sugestijama i idejama pomognu da se u gradu napravi što bolji ambijent za poslovanje i upošljavanje što većeg broja radnika.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.