Tradicionalni prijem za najuspešnije u 2013. (video)

UŽICE-U Gradskoj kući održan je tradicionalni prijem za doktore nauka,koji su to zvanje stekli u 2013.godini,nagrađene sportiste,najbolje radnike Policijske uprave Užice i Sektora za vanredne situacije,nagrađene kulturne radnike,humanitarne organizacije i medije.

prijemmedijaGradonačelnik Saša Milošević najuspešnijim Užičanima uručio je prigodne poklone i zahvalio im se što su svojim dostignućima i ostvarenjima,na najbolji način afirmisali naš grad.

„Svesni smo da društvo u koje živimo treba da da značajniji podstreh svima koji se po uspehu prepoznaju.Činjenica da u takvim okolnostima uspevate da budete među najboljima,vaš uspeh čine većim“,rekao je Milošević čestitajući nagrađenima na ostvarenim rezultatima u prošloj godini.

U ime nagrađenih obratio se najuspešniji student FON-a i osvajač srebrne medalje na svetskom takmičenju u Montrealu Milan Jeveričić,koji je istakao da se trudi da promoviše lepe stvari u Srbiji,ali i ukazao na propuste koji su u ovoj zemlji mogući.

„Treba se nositi sa činjenicom da mi živimo u zemlji u kojoj kad neko ima rezultat vrednuje se da to i nije toliko važno.E,pa važno je!U zemlji u kojoj je moguće biti izuzetno neuspešan,a konstantno napredovati.To je nešto što svi zajedno moramo menjati.Moramo ostati ovde i boriti se“,poručio je Jeveričić.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.