Toni Cetinski večeras na Nušićijadi

IVANJICA-Treće festivalske večeri na Nušićijadi u muzičkom delu nastupiće The Belgrade Dixilend Orchestra,Toni Cetinski i Abba Real Tribute bend.

foto.nusicijada

The Belgrade Dixilend Orchestra je jedan od najpopularnijih srpskih džez sastava, a ove godine nastupiće na Nušićijadu u subotu, na Platou ispred Spomenika revolucije od 20 časova.Belgrade Dixieland Orchestra je sastavljen od osam izuzetnih muzičara-solista, koji doprinose razigranoj atmosferi i duhu tradicionalnog džeza, koji je vezan za igru i pesmu multikulturne sredine grada u kojem je rođen – Nju Orleans. Osnovan 2001. godine, danas je jedini aktivni dixieland orkestar u regionu. Opredeljenje za tradicionalni džez čini ga jedinstvenim, a na stotine uspešnih nastupa u zemlji i inostranstvu dostojnim reprezentom najviših dometa beogradske muzičke scene.

foto.nusucijada

Jedan od najspecifičnijih vokala u region i Srbiji, Toni Cetinski, nastupiće na ovogodišnjoj Nušićijadi. Pevač vrsnih vokalskih mogućnosti ovog leta nizao je spektakularne nastupe, a publika u Ivanjici će moći da uživa u njegovim hitovima u subotu, na trgu ispred Doma kulture od 22 časa.

foto.nusicijada

Bina “Okruglo pa na ćoše” u subota od ponoći rezervisana je za prave “kraljice plesa”. Tada će nastupiti Abba Real Tribute bend, koji oduševljava ne samo muzičkim, već i svojim scenskim nastupom, koreografijom i kostimima. Ovaj bend iz Zrenjanina čuva zvuk sedamdesetih koji nema rok trajanja. Njega čine školovani muzičari, koji su se okupili sa ciljem da današnjoj publici približe hitove ove nekada veoma popularne grupe.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.