Titan nastavlja da pomaže sportske klubove u Kosjeriću

KOSJERIĆ-Titan cementara donirala je kosjerićkim sportskim klubovima opremu u vrednosti od 40.000 evra,a od 2002. godine ova kompanija u razvoj sporta u Kosjeriću uložila je oko 750.000 evra.

“ Ovim TITAN Cementara nastavlja sa dugogodišnjom praksom odgovornog poslovanja. Naši programi i ulaganja usmereni su ka uspostavljanju što kvalitetnijeg obrazovanja, promovisanju kulturno-umetničkog života, poboljšanja medicinske zaštite i promociji zdravog načina života, a jedan deo te podrške je svakako i razvoj sporta“,istakao je generalni direktor cementare  Miroslav Gligorijević.

 

Svečanosti je prisustvovao i proslavljeni odbojkaški as, član Kuće slavnih i ambasador Specijalne olimpijade  ,Vladimir Vanja Grbić, koji je održao  motivaciono predavanje o tome šta znači tim i kako postati šampion.

„Kao sportista znam koliko je važno da proces i rad ne trpe, kako bi se ostvarili vrhunski rezultati. Bez sponzora i socijalno odgovornih kompanija to bi bilo nemoguće. Upravo zbog tih razloga ja i podržavam takve kompanije.Današnja priča nije vezana samo za decu. Mnogo više se odnosi na one koji rade sa decom. Šta je to na šta deca treba da obrate pažnju, koji su to principi kojima treba da se vode u toku svog odrastanja. Takođe da ukočimo trenere, a naročito roditelje, da ne očekuju od svoje dece da odmah postanu olimpijski šampioni. Oni pre svega treba da rastu i da se razvijaju., izjavio je   Grbić.

 

You may also like...