Tesla pomaže aerodrom Ponikve

UŽICE- Generalni direktor beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević je izjavio da će ta kompanija nastaviti da pomaže Aerodromu „Ponikve“ u Užicu.

 

Cilj je da Aerodrom Ponikve bude bezbedniji i sigurniji za vazdušni saobraćaj.
Vlaisavljević je o razvoju Aerodroma „Ponikve“ u Beogradu razgovarao sa načelnikom zlatiborskog upravnog okruga Dimitrijem Paunovićem, gradonačelnikom Užica Tihomirom Petkovićem i direktorom tog aerodroma Sašom Savićem. 
On je podsetio da je beogradski aerodrom donirao aerodromu u Užicu računarsku i specifičnu aerodromsku opremu, a obezbedio je i obuku zaposlenih. 
 
„U planu je donacija ostatka stare perimetarske ograde, kao i nastavak stručne obuke zaposlenih na Aerodromu Ponikve u Školskom centru beogradskog aerodroma za različite profile poslova, kao i konkretizacija buduće strateške saradnje i partnerskog odnosa“, navodi se u saopštenju Aerodroma „Nikola Tesla“. 
 
Gradonačelnik Užica, Tihomir Petković je rekao da Aerodrom „Ponikve“ treba da bude u funkciji razvoja turizma i privrede ne samo Užica, već i celog regiona, zbog čega su saradnja i iskustvo beogradskog aerodroma od neprocenjive vrednosti. Vlaisavljević je kazao da je u 2015. godini usluge Aerodroma „Nikola Tesla“ koristio rekordan broj putnika – 4,77 miliona, a očekuje se da će dobit kompanije u prošloj godini biti veća od tri milijarde dinara.
Beta

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.