Teško gostovanje u Kruševcu (video)

IVANJICA-Javor Matis nakon gostovanja u Novom Sadu očekuje još jedno, ovoga puta u Kruševcu gde ih čeka povratnik u Superligu Napredak.

javorJavor Matis je posle poraza od Partizana poklekao i pred zahuktalom Vojvodinom. Ubedljiv poraz od 4:0 samo je dokaz da nije nimalo lako oformiti igrački kadar u situaciji kada promenite kompletan sastav i u svoje redove dovedete 15 novajlija. Kratak period uigravanja i zgusnut rapored takmičenja su sigurno uticali na to da Ivanjičani imaju samo 5 bodova ali ni treneru Veselinoviću nije nimalo lako. Svaki od kandidata za tim ne može u isto vreme da dostigne visok nivo forme tako da će tokom jeseni svi dobiti šansu u zavisnosti koliko brzo budu napredovali.

Ono što može da brine stručni štab jeste dekoncentracija i primanje golova u ranoj fazi meča. Protiv Radnika se jurio rezultat 2:0, Partizan je već u 13.minutu vodio 1:0 dok je Vojvodini bilo potrebno samo pola sata da postigne tri gola.

U sklopu pripreme za utakmicu protiv Napretka Javor Matis je odigrao kontrolni meč protiv užičke Slobode i Veselinović je pružio priliku igračima koji treba da se izbore za status startera. Nije šef struke ivanjičkog superligaša mogao da bude zadovoljan jer su njegovi puleni poraženi 2:0, tako da će protiv Napretka ipak na teren morati oni koji su i do sada počinjali utakmice. Napredak je svoju snagu pokazao u utakmicama sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Vojvodinom tako da će igračima Javor Matisa biti izuzetno teško na gostovanju u Kruševcu.

Kako je rekao Veselinović svi i grači su spremni za utakmicu 6.kola protiv Napretka, koja se igra u subotu pod Bagdalom sa početkom u 20 sati.

You may also like...