Teško ali ostvarljivo (VIDEO)

POŽEGA – Slogu iz Požege u 14. kolu srpske lige zapad očekuje veoma teško gostovanje u Topoli domaćem Karađorđu.   

Pobedom nad Šumadijom iz Aranđelovca Sloga se vratila na lidersku poziciju srpske lige zapad. Pored toga što je osvojila sva tri boda Sloga je ovom utakmicom dobila mnogo više. Pri rezltatu 1:1 u 24. minutu Požežani su ostali sa deset igrača jer je Božić morao ranije u svlačionicu zbog crvenog kartona a igrači koji su ostali u igri pokazali su visok nivo zajedništva i kao plod svega ostvarena je pobeda. Naredni protivnik je Karađorđe. Ekipa koja u ovoj sezoni igra dobro samo protiv favorita. Na svojoj koži su to osetili Smederevci koji su poraženi u Topoli a u prošlom kolu uzeli su bod Budućnost Krušiku. Jasan znak da Slogu čeka težak posao ukoliko žele dobar rezultat i novu pobedu. Nikitović je suočen i sa određenim kadrovskim problemima što će otežati put ka željenom rezultatu.

Po rečima igrača atmosfera u klubu je više nego odlična. To se odražava i na terenu pa liderska pozicija nije slučajnost. Da bi se nastavilo u takvom ritmu potrebna je još veća mobilnost i angažovanje svih koji dobiju priliku protiv Karađorđa i jedino tako neće izostati rezultat.

Karađorđe i Sloga izlaze na teren u subotu od 13.30. Pravdu će deliti Nenad Đorđević iz Guče a pomagaće mu Ilija Novaković takođe iz Guče i Slobodan Starčević iz Gornjeg Milanovca.

 

You may also like...