Taksista seksualno uznemiravao maloletnika (VIDEO)

UŽICE – Užička policija uhapsila je taksistu zato što je seksualno uznemiravao sedamnaestogodišnjaka. Taksista je uhapšen isti dan zahvaljujući brzoj intervenciji policije, a trenutno se nalazi na bolničkom lečenju jer mu je pozlilo prilikom davanja izjave. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Sedamnaestogodišnji dečak iz naselja Bela zemlja kod Užica krenuo je u školu, ušao u taksi pošto je kasnio i na putu do grada doživeo je seksualno uznemiravanje od taksiste.

„U vožnji je taksista stavio ruku na detetovo međunožje, a dete je odgurnulo njegovu ruku govoreći da ga ne dira i ne pipa. Zatim u toku vožnje taksista je uzeo dečakovu ruku i stavio na svoje međunožje. Na kraju, kada je hteo da ga pusti da izađe, tražio mu je broj telefona. Dete mu je dalo broj i setio se da može da traži i on njegov broj, da ga cimne kako bi sačuvao broj telefona“, rekla je majka napastvovanog dečaka.

Taksista je dečaka vozio po gradu, a kada ga je pustio iz auta, maloletnik je odmah otišao u policiju.

„Dok je dete davalo izjavu u policiji i govorilo šta mu se desilo, zazvonio mu je telefon, taksista ga zvao. Pustio ga je na zvučnik. Taksista je pitao dete kada će opet da se voze autom i kada će se opet videti, a policija je navela dečaka da kaže sada. Nakon toga, otišli su na mesto na koje su se dogovorili. Dete je polako otvorilo vrata od auta, takista mu je rekao „ćao lepi“ i posle toga policija je uradila svoj deo posla i priveli su ga“, kaže majka maloletnog dečaka.

Vozač taksi vozila trenutno se nalazi na bolničkom lečenju nakon što mu je pozlilo kada je davao izjavu u policiji, a protiv njega će, prema podacima iz policije, biti podneta krivična prijava.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.