TAB baterije lider na tržištu Srbije (VIDEO)

ZLATIBOR-Sa 100.000 prodatih starterskih baterija u ovoj godini TAB je obezbedio lidersku poziciju na tržištu Srbije i ispešno završio ovu poslovnu godinu,izjavio je direktor TAB baterije d.o.o. Mihailo Puzić na godišnjoj prezentaciji baterija komintentima iz zapadne Srbije.

Puzić je predstavio novi program baterija u kamionskom programu za najsavremenije kamione šeste generacije.

„To je unapređena kiselinska baterija u kamionskom programu.B kutija od 180 i 190 A je dostupna u prodaji od decembra,a C je na tržištu već 6 meseci“,ističe Puzić.

Ono našta su posebno ponosni je saradnja kompanije Volkswagen i TAB Batteries. Nakon serije rigoroznih testova i prilagođavanja proizvoda visokim tehnološkim i proizvodnim standardima, TAB je postao jedan od ekskluzivnih dobavljača akumulatora za prvu ugradnju na VW vozilima.

„Mi smo dobavljači za prvi ugradnju benzinskih motora.Za ovu godinu je dogovoreno 600.000 akumulatora,a količine bi mogle biti i veće ,ali smo ograničeni našim kapacitetima.To što smo dobili šansu da radimo sa jednim od najvećih svetskih proizvođača automobila ,najbolje govori o našim kvalitetima“ ,naglasio je Puzić.

Planovi TAB baterije su da nastave poslovanje u Srbiji u kojoj su već treću godinu lideri na tržištu,da tu poziciju,po rečima Mihaila Puzića,zadrže,prošire broj komintenata i osvoje one delove tržišta na kojima nisu trenutno prisutni.

You may also like...