Svim snagama na Novi Pazar (video)

IVANJICA – Prvu utakmicu u ovom prvenstvu pred svojim navijačima Javor Matis dočekuje u kompletnom sastavu.

 

fk javor veselinovic i bjedovI pored toga što je imao minus od dva gola razlike Javor Matis je uspeo da se vrati u život i iz Surdulice donese veoma važan bod na stratu prvenstva. Velike osilacije su bile očekivane jer su Ivanjičani tokom leta detaljno rekonstruisali tim koji novi šef struke Miloš Veselonović treba da ukomponuje i uigra tako da Javor Matis bude tvrd orah za sve ekipe. Da će tako biti pokazuje i utakmica protiv Radnika a već u subotu novo iskušenje. U Ivanjicu stiže Novi Pazar koji je preskočio prvo kolo, jer Vojvodina ima obaveze u Evropi tako da su informacije o njihovoj igri još uvek u magli. I pored toga Veselinović tvrdi da Pazarci uvek imaju dobar tim, neugodan na bilo kom terenu tako da njegovu ekipu ne čeka nimalo lak zadatak.

 

Strelac oba gola za Javor Matis protiv Radnika  Darko Bjedov već na stratu prvenstva pokazuje da će biti veliko pojačanje za ivanjičkog superligaša. To što Novi Pazar nije igrao u prošlom kolu ne znači da će u Ivanjicu doputovati nespremni već veoma motivisani da ostvare dobar rezultat.

 

Za utakmicu protiv Novog Pazara u konkurenciji će biti svi igrači. Stojaković i Eliomar treniraju punom parom već sedam dana, tako da Veselinović što se zdravstveng biltena tiče može biti zadovoljan. Utakmica između Javor Matisa i Novog Pazara igra se u subotu sa početkom u  19 sati.

 

ZooM

 

You may also like...