Svim snagama na gređevinare (VIDEO)

IVANJICA – Posle poraza od Mladosti Javor Matis u 23.kolu Super lige u sredu na Banjici igra sa Radom.

Javor poražen u Ivanjici

Poraz od komšija iz Lučana nikada nije lak, a naročito u situaciji kada je svaki bod zlata vredan. Ušli su Ivnajičani bojažljivo u utakmicu protiv Mladosti, posle 30 minuta igre su morali da jure rezultat a u nastavku su pokazali da mogu mnogo bolje. Uspeli su da izjednače a pad koncentracije u samom finišu utakmice ih je koštao sva tri boda. Milovan Milović koji vodi ekipu u odsustvu suspendovanog Bondžulića smatra da ekipa što pre mora da se resetuje i na put u prestonicu krene kao da se ništa nije desilo. Jedno tako će moći da se suprotstave građevinarima koji su u prethodnom kolu savladali neugodni Napredak i tako najavili bolje dane za Rad. Sigurno je da će igrači Rada želeti pobedu koja bi ih približila ekipama iz sredine tabele dok će Javor Matis tražiti da se ta razlika uveća ili bar ostane ista. Sve u svemu čeka ih teško iskušenje na Banjici.

Marko Jevremović je zbog žutih kartona propustio utakmicu protiv Mladosti ali se protiv Rada vraća u ekipu. Neće biti lako, Rad je ozbiljan i iskusan protivnik, ali se defanzivac Javor Matisa i pored toga nada dobrom rezultatu.

Za razliku od prethodna dva kola u konkurenciji će biti Rogač kao i Varga dok je jedino Vasiljević van stroja. To može da bude dobar znak za navijače Javor Matisa naročito zbog zgusnutog rasporeda koji sledi. Utakmica sa Radom igra se u sredu na Banjici sa početkom u 18 sati.   

You may also like...