Svim snagama na Bačku (video)

IVANJICA – Po prvi put u ovom prvenstvu Veselinović će moći da računa na svu raspoloživu snagu, tako da će biti na slatkim mukama oko sastava tima koji će se suprotstaviti ekipi OFK Bačke.

 Foto: Miljko Grujović

Foto: Miljko Grujović

Javor Matis je više nego uspešno prebrodio gostovanje u Novom Pazaru i kući doneo sva tri boda. Iako su gubili na poluvremenu, upeli su da preko Gafurova i Cvetkovića dođu do prednosti koju su sačuvali do kraja meča. Već u sredu ih očekuje još jedan veliki ispit kada će na svom terenu ugostiti OFK Bačku. Bačka je pre dva kola promenila trenera i sada je predvodi Zoran Govedarica, a ekipa iz Bačke Palanke je u utakmicama protiv Partizana i Vojvodine pokazala da ume da se brani i u obe utakmice poklekla je u finišu meča. Otežavajuća okolnost za obe ekipe biće teren u Ivanjici koji je na dan pre utakmice bio prekriven minimalnim slojem snega, a kada se tome doda da se ovaj meč igra od 15.30 dovoljno govori da će uslovi za igru biti više nego teški. Verovatno da će više odgovarati ekipi koja se bude branila a gledajući razvoj situacija u prethodnim utakmicama sigurno je da će ta uloga pripasti gostima. Po rečima Veselinovića biće potrebno dosta želje, borbe i htenja kako bi se ostvarla peta pobeda u nizu.

Darko Bjedov je zbog povrede propustio utakmicu protiv Radnika ali se vratio protiv Novog Pazara. Nad njim je napravljen jedanaeterac koji je Cvetković pretvorio u pobednosni gol, tako da ne treba trošiti reči na to koliko ovaj igrač znači Javor Matisu. Bjedov zna da neće biti lako što zbog terena, što zbog kvaliteta protivnika ali i činjenice da se iz kola u kolo treba ponavlajti i ostvarivati pobede.

Kao što je već rečeno teren u Ivanjici je trenutno pod snegom i verovatno zaleđen, tako da će biti izuzetno teško kontrolisati loptu u takvim uslovima. Utakmica se igra u 15.30 što otežava situaciju, ali što se mora nije teško. Neće biti lako igračima ali ni navijačima koju budu došli na stadion pored Moravice jer su meteorolozi predvideli tempereturu od -2 do -4. Biće dobro ako bude golova jer to jedino može da zagreje one koji budu uživo gledali ovaj meč koji će suditi Petar Piper sa pomoćnicima Milanom Mihajlovićem i Goranom Stanojevićem.

ZooM

You may also like...