Svi nosioci lista u Užicu očekuju dobar izborni rezultat (VIDEO)

UŽICE – Jelena Raković Radivojević, prva na listi „Aleksandar Vučić za našu decu“, uverena je da su danas Užičani glasanjem pokazali zrelost, odgovornost i ozbiljnost.

„U svakom slučaju večeras u 22.00 časa znaćemo kako je glasala Srbija i kako je glasalo Užice“, rekla je Raković Radivojević.

Milan Kurlagić, prvi sa liste “Aleksandar Šapić-Pobeda za Užice” rekao je da je glas dao za prosperitetnu politiku i za svoju partiju očekuje dobar izborni rezultat.

“ Na listi naših prioriteta su pitanja vezana za svakodnenvni život – primarna zdravstvena zaštita, pojačane mere energetske efikasnosti, briga o porodici, briga o starima, o mladima kao i znatno veća ulaganja u sport, kulturu i obrazovanje“, rekao je Kurlagić i dodao da su se i na ovim izborima pojavili nesređeni birački spiskovi.

Kandidat za gradonačelnika Užica ispred „Koalicije Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija“ Neđo Jovanović siguran je da će građani prepoznati ljude koji treba da rade u njihovom nteresu.

„Što se tiče moje opcije, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, mi pre svega želimo da građani iskoriste svoje biračko pravo, a poverenje koje ukažu nama biće opravdano“, rekao je Jovanović i dodao da je siguran sam da će građani Srbije umeti da prepoznaju najkvalitetnije ljude koji će ih voditi u budućem periodu.

Srpska radikalna stranka očekuje siguran ulazak i u republički i u lokalni parlament.

„Očekujem da će nam građani dati veću podršku nego u prethodnom periodu jer smo za sobom ostavili tragove koji nas sa pravom kandiduju za tako nešto“, rekao je Marko Stefanović, prvi na listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.

Milan Stamatović, predsednik „Zdrave Srbije“ očekuje da na lokalnom nivou odnos političkih snaga ostane na istom nivou.

„Očekujem da na lokalnom nivou ostane isto, a na republičkom očekujem da prvi put jedna mala stranka iz unutrašnjosti, Zdrava Srbija-Bolja Srbija, uđe u parlament da bismo mogli što više i što bolje da zastupamo interese zapadne Srbije i manjih sredina kao što je Opština Čajetina“, rekao je Stamatović.

Kandidat Zdrave Srbije za narodnog poslanika i prva na listi „Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ Radmila Smiljanić istakla je da će njena stranka poštovati glas većine i rezultat kakav god da bude.

„Zdrava Srbija je učinila sve da svoj program za Užice i reformu društva u celini predstavi građanima. Danas ćemo dobiti novu vlast koja će biti onakva, kakvu u ovom trenutku zaslužujemo“, rekla je Smiljanićeva koja je i kandidat za gradonačelnika Užica ispred „Zdrave Srbije“.

Prvi na listi „Užička metla za zdravu Srbiju“ Branko Gavrilović  izrazio je nadu da će Užičani glasati za ljude koji su spremni da urade nešto za ovaj grad.

„Siguran sa da oni imaju izbor – i oni koji su za aktuelnu vlast mogu da glasaju da ta vlast ostane i dalje, ali i oni drugi imaju mogućnost da glasaju za ljude koji su spremni da ovaj grad promene na bolje“, rekao je Gavrilović.

Nosilac liste Grupa građana „Užička odbrambena liga – Mihailo Krstić – Počistimo Užice“  kaže da nemaju prevelika očekivanja od jednog izbornog dana, ali veruje da su Užičani shvatili za koga treba da glasaju.

„Užičani su pametni ljudi i verujem da su prepoznali za koga treba da glasaju. Treba da glasaju za sebe“, rekao je Krstić.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.