Sve više stranaca boravi u auto kampu na Zlatiboru

ZLATIBOR-Nakon uspešne letnje turističke sezone na Zlatiboru i auto kamp na ovoj destinaciji može se pohvaliti odličnim rezultatima. Pored pet kamperskih grupa ih Holandije u kojoj se ovaj auto kamp promoviše preko postojećih kamp asocijacija, udruženja, sajtova, kamp Zlatibor postao je privlačan i za britansko tržište. Ove sezone zabeležena je poseta grupe kampera ali i individualnih gostiju iz Velike Britanije,saopšteno je iz TO Zlatibor.

„Takođe na nemačkom tržištu beležimo rast i u smislu dolaska novih posetilaca kampa, ali i u smislu povratka starih gostiju. Posebno se ističe činjenica da smo kao organizacija koja pruža usluge za boravak kampera na turističkoj destinaciji Zlatibor istaknuti u Finskim dnevnim listovima sa pozitivnim kritikama stručne javnosti. Činjenica koja ohrabruje je i to da pored velikog broja organizovanih grupa, u kampu na Zlatiboru boravi sve veći broj individualnih kampera“,navodi se u saopštenju.

Zadovoljni ovogodišnjim rezultatom poslovanja, auto kamp već počinje sa pripremama za sledeću godinu. Novi i još bolji uslovi u kampu, promocije na tradicionalnim ali i novim tržištima kroz marketinške aktivnosti turističke organizacije Zlatibor, nastupi na najvećim sajmovima širom Evrope su aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu kako bi rezultati bili što bolji a posetioci što zadovoljniji boravkom u kampu i na Zlatiboru.

You may also like...