Sve ide po planu (VIDEO)

POŽEGA – Iako im vremenski uslovi ne idu na ruku, fudbaleri Sloge se pod budnim okom Jovana Nikitovića, Milana Simeunovića i Duška Stojanovića žestoko pripremaju za nastavak prvenstva.

Fudbaleri Sloge se ozbiljno pripremaju za prolećni deo prvenstva. Selektovanje igrača je  definitivno završeno jer su se ekipi po povratku iz Antalije pridružila trojica fudbalera Mladosti iz Lučana, upravo onako kako je i bilo dogovoreno sa Nenadom Milovanovićem, Marko Kilibarda, Marko Jevremović i Stefan Mihajlović. Kada se ovim imenima dodaju imena Marjanovića, Glintića i Lakićevića, uz kostur ekipe koji je ostao na okupu jasno je da će Sloga biti ravnopravan protivnik svim ekipama. Predsednik Sloge nijednog trenutka nema dilemu da će njegova ekipa do kraja biti kandidat za mesto koje vodi u Prvu ligu Srbije. Naravno tu su Smederevo,Zlatibor, Šumadija iz Aranđelovca ali i još neke ekipe koje vrebaju iz potaje. Takođe i borba za opstanak će biti veoma jaka pa treba očekivati veoma zanimljivo proleće na srpskoligaškom zapadu.

Jovan Nikitović je veoma zadovoljan dosadašnjim pripremama. Svi momci izuzetno dobro rade traže svoje mesto u timu, i to može da raduje. Radi se dva puta dnevno, ekipa je konačno kompletrana i sada preostaje samo da se stvari dovedu na svoje mesto.

Vremenski uslovi su takvi kakvi su, nema kukanja. Tereni na kojima se radi sa loptom su ipak travnati, nisu prekriveni snegom pa se lopta može kontrolisati. Vremena ima dosta tako da će Sloga spremna dočekati prvo kolo prolećnog dela. Do sada su odigrana četiri kontrolna meča. U prvom je savladan LFK 2:0. Imenjak iz Kraljeva je savladan identičnim rezultatom pa je usledio poraz od užičke Slobode, takođe 2:0. Najozbiljniji protivnik sa kojim je Sloga igrala do sada bio je Radnički iz Kragujevca u kom su Požežani bili bolji rezultatom 3:1. Planirano je odigravanje još tri kontrolne utakmice posle kojih će biti sve jasnije.

 

You may also like...