Sva dokumenta na jednom mestu

PRIJEPOLJE – U okviru procesa reforme javne uprave potpisan je ugovor prijepoljske Opštinske uprave sa Javnim komunalnim preduzećem Lim, Centrom za socijalni rad i Zdravstvenim centrom Prijepolje čime će građani moći da na jednom mestu predaju svoje zahteve i molbe, a zaposleni sve drugo obave umesto njih. Na ovaj način žitelji grada na Limu, neće morati da obilaze nekoliko različitih institucija, već će brzo i efikasno pojedine poslove završavati u jedinstvenom upravnom mestu.

Reformom javne uprave, građanima je pojednostavljena procedura i omogućeno da bez puno čekanja, i na jednom mestu predaju svoje zahteve i ostvare prava iz oblasti socijalne zaštite, novčanih davanja ili da steknu status energetski ugroženog kupca električne energije.

foto.zoomue

„Građani imaju na  raspolaganju jedan nov i moderan servis, koji će biti u potpunosti u njihovoj službi. Jedinstveno upravno mesto omogućiće građanima da na je jedno mesto, šalteru ili kancelariji, predaju svoje zahteve ili molbe, a zaposleni sve drugo obavljaju umesto njih. Građani neće morati da obilaze nekoliko različitih institucija već će brzo i efikasno pojedine poslove završavati“ rekao je načelnik Opštinske uprave u Prijepolju Miodrag Ćubić.

Izvor: PPMedia, foto: A.Rovčanin

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.