Sutra se otvara Lidl i u Užicu

BEOGRAD,UŽICE-Lidl svoja vrata za kupce  u Srbiji otvara sutra  u 12 gradova ,među kojima je i Užice.U asortimanu  ovog nemačkog trgovinskog lanca od 1500 proizvoda njih 350 biće domaće proizvodnje, najavljuju iz ove kompanije.

U 16 radnji koje se otvaraju u 12 gradova u Srbiji radiće više od hiljadu i po ljudi. Iz Uprave kompanije Lidl tvrde da će cene biti niže, kao i da je angažovan veliki broj dobavljača iz Srbije.

U Lidlu će u asortimanu od 1.500 proizvoda njih čak 350 biti iz domaće proizvodnje, oni će biti ponuđeni ili kroz Lidl brendove ili kroz poznate brendove potrošačima u Srbiji. Zbog ovoga smo uspostavili saradnju sa više od 50 proizvođača i ono što bih posebno istakla to je da smo u domenu voća i povrća uspostavili saradnju sa više od 25 dobavljača koji nam omogućavaju da i u ovom segmentu imamo proizvode iz Srbije, rekla je Martina Petrović kompanije Lidl.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbi voleti Lidl. Prema  pisanju DW realan razlog za to postoji i nalazi se u jednostavnim proizvodima, koji se mogu kupiti za manje novca nego u drugim supermarketima. Ipak, prema istraživanju ovog portala cene artikala neće biti toliko niske kao u Nemačkoj odakle ovaj trgovinski lanac dolazi.

N1,DW

You may also like...