Supermen stigao u Rusiju

RUSIJA – Užičanin Milovan Milutinović (72) poznatiji kao „supermen“ nalazi se u Rusiji na 650 kilometara zapadno od Moskve u koju bi i sa karantinom trebalo da stigne kako je planirao do 9. maja na proslavu Dana pobede.

Prijateljima iz Užica Supermen se javio i rekao da je do sada prešao preko dve hiljade kilometara i da je „ulaskom u Rusiju pobedio sam sebe“.

foto: Facebook

Kaže da je dobrog zdravstvenog stanja i da posebno se zahvaljuje vozaču teretnog kamiona iz Požege koji ga je dok je pešačio Poljskom prepoznao i na putu pomogao sa 120 evra i dao mu nešto hrane, slaninu, čokoladu, ratluk i kilo meda.

Na putu do Moskve u koju je krenuo sa Gradskog trga u Užicu na Sretenje 14. Februara „supermen“ je do sada prepešačio Madjarsku, Češku, Poljsku i Belorusiju.

Sa sobom nosi ranac sa šatorom i tokom puta tri noći je prespavao na snegu u Poljskoj koja je tada imala 10-20 centimetara snega, a hladnoće se najviše plašio. Milovanova najveća želja jeste i susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kako bi mu čestitao Dan pobede.

InfoERA

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.