Supermen se vraća kući

MOSKVA – Užički Supermen Milovan Milutinović danas se humanitarnim letom iz Moskve, preko Varšave, vraća u Srbiju.

„Moja odiseja je završena. Primio me je naš ambasador Miroslav Lazanski, iako je u izolaciji i obećao da kad se Parada ponosa bude održavala da će me pozvati da dođem avionom i učinim ono što sam zamislio“, kaže Milutinović za portal ZooMUE.

supermen
Na granici Poljske i Belorusije, foto: Facebook

On je za 48 dana prešao 2000 kilometara peške, 460 kilometara kroz Belorusiju kamionom i 40 kilometara taksijem do Moskve gde ga je primio prijatelj kod koga je boravio nekoliko dana. Na tom putu, kako je kazao, imao je i problema, ustavljala ga je policija, vraćala do granica, u Mađarskoj ga izbacivali iz hotela, spavao po kanalima, u Poljskoj je morao da nosi Putinovu sliku prekrivenu gde mu se niko nije obratio 11 dana, kao i da se sporazumevao i „rukama i nogama“, pa je sebi zadao zadatak da počne da uči engleski kad se vrati u Srbiju.

„Prijatelj mi je rekao da izgledam kao da sam bio na Karibima, a ne da sam toliko pešačio, a ja se tako i osećam. Dobro sam, zdrav sam. Ja sam skroman, ali bih voleo da vidim te silne svetske, sportske zvezde, mnogo mlađe od mene, da li bi se oni kao ja usudili da krenu na ovoliki put sa 7500 dinara i rancem“, kaže užički Supermen.

Supermen i Rus koji je zaplakao kad je video da nosi Putinovu sliku, foto: Facebook

On dodaje i da je dva puta testiran na korona virus i da je svima rekao recept za borbu protiv virusa i za zdrav život.

„To vam je mojih 50 godina treninga, 50 biliona podignutog tereta, pet cisterni znoja, život bez cigara, kafe i alkohola. Zato sam sa 25 kilograma tereta na leđima mogao i poći na taj put dug 2500 kilometara“, poručio je Supermen.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.