Studentski biznis forum:ASUS u potrazi za neverovatnim

ZLATIBOR-Savez studenata Beograda tradiocionalno organizuje konferenciju ,,Studentski biznis forum’’ koja  se održava  na Zlatiboru od 17. do 21. novembra i na kojoj učestvuje 200 studenata Beogradskog univerziteta.

asus1Ovogodišnja konferencija je osmišljena tako da učesnicima pruži mogućnost sticanja novih saznanja i razvoja veština neophodnih za dalje usavršavanje. Sve to je u cilju povećanja konkurentnosti na tržištu rada kritičkim  razmišljanjem kroz razvoj  ideje i pokretanje sopstvenog biznisa.

„Za razliku od drugih konferencija koje su uskostručne,mi podstičemo međusobnu saradnju u različitim oblastima kako bi podstakli razvoj preduzetništva i samozapošljavanja u Srbiji.Studente učimo na forumu onome što ne mogu da dobiju kroz formalno obrazovanje: kako se piše biznis plan,veštine prezentovanja,projektni menadžment“ ,kaže student prorektor Borijan Soković.

asusUčesnicima je omogućeno i da učestvuju u ‘ASUS SB4UM challenge’-u, studiji slučaja specijalno dizajniranoj od strane Asus kompanije čiji će pobednici imati priliku i da je realizuju nakon konferencije.

„ASUS organizuje jedinstveni izazov koji ima za cilj kreiranje marketinške kampanje za novu seriju ASUS-ovih pametnih telefona – ASUS Zenfone 3.Prijevile su se 23 ekipe a 3 najuspešnije imaće priliku da realizuju svoje ideje u praksi.Obezbedićemo im budžet,tehničku podršku i ustupiti ASUS’ove kanale komunikacije za promociju“,ističe Saša Pantelić iz ASUS Srbija.

Konferencija je podržana i preporučena od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

You may also like...