Stefanović otvorio nove prostorije PU Užice

UŽICE – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je nove prostorije u Policijskoj upravi Užice i najavio da će tokom sledeće godine početi i izgradnja policijske stanice na Zlatiboru.

PU UE Stefanovic 2

Foto: MUP

„Ministarstvo unutrašnjih poslova investiralo je u izgradnju novog sprata u zgradi Policijske uprave Užice, čime je pokazalo da jednako brine o svim delovima naše zemlje. Investicije u ovu upravu biće nastavljene i nabavkom terenskih patrolnih vozila koja će omogućiti policijskim službenicima da lakše dođu do svakog kraja i pojačaju patrolnu aktivnost“, rekao je Stefanović.

On je tokom posete PU Užice razgovarao sa policijskim službenicima i o nabavci opreme, koja bi učinila rad policajaca, na teritoriji svih opština koje pokriva ova uprava, još efikasnijim.

PU UE Stefanovic 4

Foto: MUP

„Mislim da je veoma važno da uvek budemo u kontaktu sa ljudima. Danas smo u razgovoru sa kolegama čuli šta je to što ih u svakodnevnim aktivnostima opterećuje i šta bi Ministarstvo moglo da uradi kako bi još poboljšalo uslove njihovog rada“, rekao je Stefanović.

Stefanović se zahvalio načelniku Saši Misailoviću i zaposlenima u Policijskoj upravi Užice na posvećenom radu tokom prošle godine koji je doveo do smanjenja stope kriminala.

PU UE Stefanovic 5

Foto: MUP

„Očekujem od njih i u 2019. godini maksimalno zalaganje i još veći trud, kojim ćemo opravdati visoko poverenje građana. Nastavićemo da dodatno investiramo u policiju, koja je garant sigurnosti i stabilnosti naše zemlje“, zaključio je Stefanović.

Izvor: MUP

You may also like...