Stanisavljević umesto Nešića (VIDEO)

UŽICE – Diplomirani inženjer šumarstva Ivan Stanisavljević (SNS)  izabran je za novog zamenika gradonačelnika Užica, umesto Nemanje Nešića koji je na toj poziciji bio od 2016. godine, a u ostavci od septembra 2017. godine. Stanisavljević je, na predlog gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića, izabran na današnoj sednici Skupštine sa 42 glasa za i tri glasa protiv.

Stanisavljević je u obraćanju pred odbornicima rekao da mu je drago što je član tima koji se bori za bolji život grada i poručio da će pokušati svojim radom i zalaganjem da poboljša život u gradu.

„Odgovornost je velika,ali je ova funkcija izazov za mene.Kao i do sada radiću vredno,transparentno i pošteno.Pokušaću da uložim sve svoje napore,znanje i trud u funkciji boljeg života građana,što je i cilj gradskog rukovodstva i stranke“ ,rekao je Stanisavljević.

Ivan Stanisavljević je rođen 1984. godine u Užicu. Završio je u Užicu srednju Ekonomsku školu, potom diplomirao na Šumarskom fakultetu u Beogradu. Pripravnički staž je započeo 2010. godine u JP Srbija šume u kom je od tada radio. Stanisavljević je trenutno zaposlen na mestu samostalnog referenta u Šumskom gazdinstvu u Užicu. Bio je odbornik u užičkoj skupštini iz redova odborničke grupe Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić. Oženjen je, otac četvoro dece.

Do danas zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić mogao bi uskoro da bude predložen za pomoćnika gradonačelnika Užica shodno nedavno usvojenom Statutu koji predviđa maksimum tri pomoćnika.

 

 

You may also like...