Stamatović: Izgradićemo gondolu, uprkos i u inat vama

ČAJETINA-Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović povodom najnovijih optužbi Okružnog odbora SNS-a oglasio se saopštenjem za javnost ,koje prenosimo u celosti.

„Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka otkrije svoj trag“ ili vam možda, poštovani gospodine „Okružni odbore SNS Zlatiborskog okruga“, više prija ona: „Ne laje kera radi sela, već sebe radi!“. Hvala ti, poštovani „Okružni odbore SNS“, što si nam otkrio rupu u saksiji da su nam vaši šefovi, izdajući dozvolu za poslednju, petu fazu naše gondole, zapravo želeli samo da zamažu oči, a zabašure istinu da ste, svi složno, pokušali da otmete 2.213 hektara državne zemlje na Zlatiboru i poklonite vama bliskom tajkunu – rekao je predsednik opštine Čajetina i prvi čovek Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, obaveštavajući užičke naprednjake da će, „u inat njima i njihovima, na Zlatiboru nići najduža panoramska gondola na svetu“.
-Znamo mi da je vaša vlast htela da nam, davanjem dozvole za poslednju, bez dozvola za prve četiri faze, od naše gondole napravi nešto kao autoput između Lajkovca i Uba koji spaja dve livade. Znamo mi za šta ste vi sve „stručni“ i na šta spremni, ali neće vam uspeti – tvrde su i glave nas Zlatiboraca! Ako neki od vas do tada još bude na funkciji, u šta lično sumnjam, jer je predsednik vaše stranke i države najavio da će vas, zbog lošeg i nedomaćinskog rada, politički „pomesti“, pozvaćemo vas da se provozate našom gondolom, pa da nas Zlatiborce, odozgo, iz vazduha, mrzite do mile volje „,navodi se u saopštenju Milana Stamatovića.

You may also like...