Srušio se plafon u stanu u Jug Bogdanovoj (VIDEO)

UŽICE-Pre nekiliko dana srušio se plafon u spavaćoj sobi u jednoj višespratnici u Užicu. U pitanju je stan koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici koja ima ravan krov.

Vlasnik stana u kome se srušio deo plafona, Radosav Šarović, kaže da problem sa prokišnjavanjem ,traje već dve decenije.Sneg je ove zime stvorio još veće probleme, pa je i sama monta počela da se odvaljuje.
„Pre 15 godina uspeli smo zahvaljujući potpisima većine stanara da renoviramo ploču i nije bilo problema 10 godina.U poslednjih 5 godina prokišnjavanje je sve veće ,a sada se deo krova srušio u dečjoj sobi u kojoj u tom trenutku ,na sreću,nije bilo nikoga“ ,priča za ZOOMUE Šarović.
Vlasnik stana upozoravao je na svim sastancima stambene zjednice na problem sa krovom.


Profesionalni upravnik zgrade Zoran Kanački kaže da je ova stambena zajednica prikupila oko 800.000 dinara za rezervni fond.
„Zgrada je u održavanju kod Javnog preduzeća Stan i kod njih imaju 200 000 dinara,što znači da ukupno raspolažu u ovom trenutku sa milion dinara.Dobili smo ponudu za sanaciju krova,koja je stanarima predstavljena na sastanku 2.marta ,a sanacija bi,prema toj ponudi,koštala oko 800 000 dinara bez PDV-a „,kaže za ZOOMUE Kanački.
Na taj način bi se saniralo oko 208 kvadratnih metara krova,a radovi će početi čim vrermenski uslovi dozvole.

Foto.ZooMUE

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.