Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povratak novca za karte

BEOGRAD-Kompanija Srbija Voz saopštila je da putnici mogu dobiti novac za vozne karte koje nisu iskorišćene zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi.

foto.zoomue

 “Saobraćaj na pruzi Beograd – Bar privremeno je prekinut zbog železničke nezgode, iskliznuća iz šina teretnog voza 1. avgusta 2022. godine, pa je izmenjena organizacija saobraćaja medjunarodnih vozova za Crnu Goru, kao i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, pa je za putnike na delu pruge izmdju Priboja i Bistrice, u kom je železnički saobraćaj u prekidu, organizovan autobuski prevoz i nastavak putovanja”, navedeno je u saopštenju uz pojašnjenje da su putnici, koji su želeli da odustanu od putovanja vozom, imali mogućnost refundacije sredstava za kupljene vozne karte u iznosu od 100 odsto na prodajnim mestima u stanicama Beograd Centar i Zemun.

Novčana sredstva biće vraćena u gotovini ili uplatom na račun, po izboru putnika.

Večernji vozovi za i iz Bara neće u svom sastavu imati kola za prevoz praćenih automobila. Sve detaljnije informacije o eventualnim izmenama u redu vožnje i saobraćanju vozova mogu se pratiti na sajtu www.srbijavoz.rs.

Beta

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.