Sportske igre mladih počinju 4. juna

ČAJETINA – Sportske igre mladih odvijaće se po etapama usled epidemiološke situacije. U Čajetini će 4. juna biti organizovano takmičenje u tri sporta, a ostale discipline najverovatnije polovinom juna.

Teniska takmičenja održaće se na terenima „Springs“ u Gajevima, sa početkom od 10 časova, za decu uzrasta 2005. godišta i mlađi. Od 14 časova u dvorani „Sportskog centra Čajetina“ na programu su takmičenja u šahu (dečaci i devojčice u dve kategorije: 2005. godište i mlađi odn. 2009. i mlađi) i stonom tenisu (2005. i mlađi odn. 2008. i mlađi).

„Prethodne dve godine SIM je na Zlatiboru održavan tokom jednog dana. Za sport na otvorenom, tj. tenis, dozvoljeno je prisustvo do 1000 ljudi, uz mnogo manje ograničenja, u skladu sa preporukama Vlade Srbije. Za stoni tenis i šah, koji će biti održani u zatvorenom prostoru, biće potrebne sve propisane mere, poput dezo-barijera, rukavica i maski… Organizacioni odbor SIM-a doneo je odluku da će ove godine svako dete učesnik uz prijavni list morati da ima i saglasnost roditelja. Svakako da nam je najvažnije zdravlje dece i njihova bezbednost“, kaže Nemanja Kutlešić iz Sportskog saveza Čajetine.

Prijave su otvorene za svu decu školskog uzrasta sa teritorije Čajetine, kao i za sve zainteresovane iz drugih gradova u Srbiji, što je bila praksa i prethodnih godina, kada je na Zlatiboru bilo učesnika iz Priboja, Kruševca, Beograda…

Prijavni obrasci: Šah 1, Šah 2, Stoni tenis 1, Stoni tenis 2, Tenis, Saglasnost roditelja

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.