SPO predao odborničku listu za lokalne izbore (video)

UŽICE-Srpski pokret obnove predao je Gradskoj izbornoj komisiji samostalnu  listu sa 23 odbornička kandidata za predstojeće lokalne izbore.

 

 spoNosilac liste je predsednik užičkog odbora SPO Slavoljub Cicvarić, a ova stranka nastupa sa predizbornim sloganom „Ni crveno, ni žuto“.
 Srpski pokret obnove očekuje da će posle 24. aprila činiti sastavni deo užičke lokalne vlasti  i smatraju  da postizborne koalicije daju mnogo bolju vlast.
„Razgovaraćemo sa svim stranakama i nemamo poseban afinitet ni prema jednoj koaliciji ili stranci. Oni koji se budu slagali sa našim idejama o tome kako rešiti probleme njih vidimo kao partnere“,kaže kandidat za odbornika Petar Ristović.

 

Ristović je poručio da se  SPO neće baviti ni putevima, ni aerodromima nego lokalnim  problemima građana Užica,a to su  aerozagađenje,  otpadne vode, problemima mladih, završetkom izgradnje Integrisanog univerziteta, zapošljavanjem, razvojem privrede, problemom parkiranja, javnim prevozom.
Uspešno,kaže Ristović,kao što su to radili  i u periodu od  1996. do 2000.godine  kada je SPO  bio okosnica lokalne vlasti u Užicu.

 

„Očekujemo da SPO na izborima  osvoji najmanje 10 odsto glasova, koliko je osvojila na izborima kada je poslednji put samostalno nastupila u Užicu 2004. godine ili 7 odborničkih mandata u Gradskoj skupštini“,rekao je Ristović.

Lista  SPO je  šesta  po redu koja je predata Gradskoj izbornoj komisiji u UŽicu.
ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.