SNS:SSP i DS vode politiku laži i obmane javnosti

UŽICE-Opet laži, opet obmana javnosti, opet neistine. Takvu politiku uz Demokratsku stranku u Užicu očigledno vodi i Stranka slobode i pravde. Tako da njihove reči o navodnom organizovanju đaka Ekonomske škole za odlazak u Beograd nemaju utemeljenja u istini, odnosno apsolutna su laž i besmislice ,navodi se u saopštenju za javnost Povereništva Srpske napredne stranke u Užicu.

„Svesni svoje nemoći kao i činjenice da obe stranke zajedno u Užicu imaju svega nekoliko desetina pristalica, a u grčevitoj želji za dokazivanjem da uopšte postoje, preostaje im samo da napadima na Srpsku naprednu stranku privuku pažnju na sebe.

Ovog puta meta besmislenih napada je proslava 13. rođendana Srpske napredne stranke održana protekle subote u Beogradu. Arena je bila mala da primi sve naše pristalice i simpatizere koji su ovim povodom došli u naš glavni grad.
Znamo da im je 25 000 ljudi unutra i još toliko naših pristalica ispred Arene
trn u oku i da za njih deluje potpuno obeshrabrujuće i deprimirajuće, ali očigledno je da su građani Užica i Srbije prepoznali ko Srbiju vodi pravim putem, putem napretka i u sigurnu budućnost, što su, po ko zna koji put, svojim glasom ili u ovom slučaju prisustvom i potvrdili.

Ponosni smo na činjenicu da Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uživa ogromnu podršku Užičana što je potvrđeno na prethodnim izborima. Isto tako, potpuno smo svesni da veliki broj naših sugrađana koji je želeo da prisustvuje proslavi rođendana svoje stranke nije mogao da uđe u Arenu. Tako da njihove reči o navodnom organizovanju đaka Ekonomske škole za odlazak u Beograd nemaju utemeljenja u istini, odnosno apsolutna su laž i besmislice“,navodi se u saopštenju Povereništva SNS Užice .

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.