SNS:Sevojničani izabrali put stabilnosti i razvoja (VIDEO)

UŽICE-Birajući između projekata i prazne politikantske priče Sevojničani su izabrali put razvoja i stabilnosti ,izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS-a Tihomir Petković.Petković je ocenio da je rezultat od 62,2 odsto glasova izašlih na birališta 4.marta u Sevojnu ,najveća podrška koju je SNS dobila do sada .

„Mi smo Sevojničanima ponudili koncept saradnje i sa gradom Užicem i Vladom Republike Srbije.Uz tu pomoć biće ispunjena sva predizborna obećanja data u kampanji.Sevojničani će dobiti školsku salu,vodovod,Kulturni i Omladinski centar,pasarelu,dečja igrališta i komunalnu infrastrukturu“,poručio je Petković.

Osvrćući se na izborni rezultat od 29,27 odsto liste  ujedinjene opozicije Petković je rekao da je njihovo jedino obećanje bilo „Oslobodićemo Sevojno“.

„Imali su praznu politikantsku priču ,prepunu demagogije ,obojenu mržnjom,bez ikakvih konkretnih rešenja i sa jedinim obećanjem „Oslobodićemo Sevojno“.Uz to ,hteli su Sevojnom da vladaju iz Čajetine“,naglasio je Petković.

Kandidat koalicije oko SNS -a  za predsednika Gradske opštine Sevojno Ivan Marić najavio je da će za 15 dana najverovatnije biti zakazana sednica Skupštine na kojoj će biti izabrani predsednik ,sekretar,a najverovatnije i novi predsednik i izvršni organi  opštine.

 

You may also like...